Hoe Laserontharing kan u tijd, stress en geld besparen.

In de afgelopen jaren hebben we heel wat vragen beantwoord aan definitieve ontharing. Wij hebben de meeste gestelde vragen vanwege u dan ook op een rijtje gezet en beantwoord.

Voorzorgsmaatregelen permanent ontharen Het is aangaande belang teneinde vanaf vier weken vanwege een treatment ook niet te epileren of te harsen. Dit te behandelen gebied dient wegens het laseren wél geschoren te geraken, bij voorkeur 2 ofwel drie dagen vanwege de laserbehandeling.

Bij Dorien.nl bieden wij meerdere behandelmethodes voor definitief ontharen en kunnen we ongewenst haar van ieder haartype en op al die huidtypes definitief verminderen*.

Ongewenste haargroei wordt definitief verwijderd met de Ellipse door medicament met lichtpulsen. Het kan zijn ons over de snellere en effectievere methodes van het moment. Ellipse IPL heeft niet voor niets de faam met zeer goede capaciteit, betrouwbaarheid en hoogstaande technologieen.

Haartjes beschikken over een groeicyclus met verscheidene fasen. We vernietigen haren in een groeifase omdat ze op dat tijdstip in aanraking ogen betreffende een haarwortel. Wij herhalen een behandeling, betreffende onder andere dit borsthaar verwijderen en het rughaar verwijderen, zeker een aantal keer* opdat een levendige haartjes vernietigd worden en u definitief betreffende ongewenst haar kunt afrekenen.

U schakelt immers een expert in welke u dan ook binnen afzienbare tijd afhelpt van de ongewenste haren die u alang jaren ons doorn in het oog bestaan. Tevens doet ons laserbehandeling niet zo pijn dan harsen en levert deze minder huidirritatie op. Volmaakt voor de gevoelige huid!

Deze diode laser is in klinieken en ziekenhuizen aangewend . Wetenschappelijk onderzoek en uitgebreide klinische testen wereldwijd beschikken over bewezen dat hiermee op een betrouwbare en effectieve methode maximaal uitkomst wordt behaald bij bijna alle huidtypes en haarkleuren.

Omdat uw lijf reageert op een treatment kan u kippenvel oplopen. Na thuiskomst raden aan we u een huid in te smeren betreffende een vitamine E-crème of aftersun.

Ook beschikken we over het Harmony Super Hair Removal apparaat dat passend is vanwege dit verminderen van blonde, rossige en grijze haartjes én verbluffende resultaten geeft op de getinte huid.

Een warmte dringt via tot in de haarfollikel bij dit huidoppervlak. Na ongeveer 6 tot 8 laserontharing behandelingen sluit een haarfollikel en is uw huid haarvrij. Teneinde dit effect te behouden adviseren wij weleens ieder jaar langs te aankomen om een laserbehandeling te herhalen.

Betreffende bewezen resultaten wegens al die leeftijden, huidtypes en –kleurcombinaties, met name ook vanwege de gebruinde huid, geeft een Soprano Accord ons een mogelijkheid teneinde het gehele jaar ontharingsbehandelingen aan te bieden.

Als jouw de berichtgeving omtrent IPL een beetje gevolgd hebt, dan weet jouw het IPL door de meeste behandelaars en schoonheidsspecialisten verkocht is als dé manier anti overbeharing en ongewenste haargroei. Een weinig logisch kan zijn dat immers.

Ontharing met elektrolyse - Ervaringen en resultatenHet ontharingsapparaat Epiliss van Babyliss vormt behandeling over bekijk hier een zwakke elektrische stroom, elektrolyse genaamd, teneinde een…

Dit laser ontharen is uitsluitend uitgevoerd door HBO geschoolde huidtherapeuten, lid met de NVH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *